Naslovna BiH Selimbegović: Čestitam Čengiću, dogovorili smo kafu

Selimbegović: Čestitam Čengiću, dogovorili smo kafu

Od admin
A+A-
Resetiraj

Irfan Čengić je ranije proglasio pobjedu na prijevremenim izborima za načelnika.

“Procenat od 59 je na strani Čengica. Razlika je toliko velika kada se uzme uzorak od 9.000 glasova, nedostižno je u tom smislu, iako nisu sabrani glasovi. Tako da koristim priliku da čestitam”, rekao je Zahiragić.

“Na rezultate koje smo postigli možemo biti ponosni. Selimbegović je postigao ono što je očekivao, došao je do dovoljnog broja ljudi. Mi smo izuzetni ponosni”.

“Mislim da ćemo za godinu dana utemeljiti svoje baze i na narednim izbrorima biti favoriti”, zaključio je.

Dženan Selimbegović poručio je da neće stajati na putu Čengiću, čestitao mu je i zahvalio građanima koji su mu ukazali povjerenje.

“Smatram to ličnim uspjehom da sam za kratak period uspio dokazati građanima svoj kredibilitet. Ostao sam dosljedan svom obećanju koje sam dao u neposrednim razgovorima s građanima koji su me odlučili podržati. Ja sam zadovoljan jer se u ova dva mjeseca nismo imali čega zacrveniti”, kazao je i dodao da će podržati Čengića i nakon izbora sa njim popiti kafu.

“Ja i Čengić smo na pola kampanje dogovorili kafu poslije izbora bez obzira na rezultat, na taj način želimo pokazati da bez obzira na političke razlike, nećemo dozvoliti da bude prepreka bilo kakvim lošim rješenjima”, kazao je Selimbegović.

 

(Vijesti.ba)

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE