Naslovna Magazin Sijamske blizanke živjele su dovoljno dugo da ih roditelji drže i daju krstiti

Sijamske blizanke živjele su dovoljno dugo da ih roditelji drže i daju krstiti

Od admin
A+A-
Resetiraj

Malene sijamske blizanke živjele su kratko nakon što su rođene tako da su ih roditelji držali u naručju i dali krstiti. Pročitajte njihovu priču o vjeri i ljubavi!
Da su Nicole i Austin LeBlanc slušali liječnike, njihovi sijamski blizanci koji dijele srce nikada ne bi udahnuli izvan maternice. Ali budući da su ovi hrabri roditelji poslušali poziv koji je Bog stavio u njihova srca, mogli su se susresti sa svojim djevojčicama licem u lice. Premda je vrijeme provedeno na zemlji sestara blizanki bilo kratko, njihov utjecaj bio je golem!

Nakon pet mjeseci braka, Nicole i Austin LeBlanc odlučili su da su spremni zasnovati obitelj. 24-godišnjaci iz Westlanda, Michigan, počeli su raditi na bebama.
Iako je trajalo nekoliko mjeseci, razdragani par napokon je uspio. Jutarnje mučnine postale su toliko intenzivne da je Nicole počela sumnjati da možda nosi blizance. Međutim, u 10 tjedana trudnoće, hitan odlazak liječniku otkrio je nešto što nisu očekivali. Nešto što bi vjeru para stavilo na najveću kušnju.

Sijamske blizanke su dijelile isto srce
Do sedam tjedana trudnoće, Nicole je izgubila 4,5 kg zbog teških jutarnjih mučnina. A nakon 10 tjedana, intenzivna bol u trbuhu natjerala ju je u bolnicu. Tu su ona i Austin primili porazne vijesti.

“Ti si doista trudna s blizancima. Međutim, imate posebne blizance. Vaši su blizanci spojeni. I čini se da dijele srce”, rekao je paru ultrazvučni tehničar.
Osim što su dijelili srce, sijamski blizanci također su dijelili jetru, dijafragmu, crijeva i jednu pupčanu vrpcu u jednoj gestacijskoj vrećici. Također su pokazivali znakove kromosomskih abnormalnosti.

“Došla su mi možda tri ili četiri liječnika”, prisjetila se Nicole . “Svi su mi rekli uglavnom istu stvar: ‘Ovo nije održiva trudnoća’.”
Vijest je bez sumnje bila jedinstven i zastrašujući izazov. Ali nepokolebljivo povjerenje Nicole i Austina u Božji plan dalo im je snagu da prihvate putovanje koje je pred njima.

View this post on Instagram

A post shared by Nicole LeBlanc (@nicolita_d)

Svaki život je svet
Budući da su izgledi za pobačaj uvelike nadmašivali izglede za preživljavanje sijamskih blizanki koje dijele srce, liječnici su preporučili prekid trudnoće. Ali to je bilo potpuno protivno uvjerenjima para.
“Svaki ljudski život je svet, a maternica bi trebala biti mjesto zaštite”, objasnila je Nicole
Tako se par čvrsto držao te rekao liječnicima: “U potpunosti smo protiv pobačaja. Ovo nije ono što ćemo učiniti.”
Nicole LeBlanc hrabro je svoju odluku i put odlučila podijeliti na društvenim mrežama. Premda je dobila neke reakcije, također je dobila značajnu podršku od pro-life zajednice.
Trajni učinak
Mjeseci trudnoće bili su obilježeni dubokom vjerom, zajedništvom i neprestanom molitvom. A ta je vjera dala Nicole i Austinu snagu da prebrode trenutke neizvjesnosti i straha.
Dan rođenja njihovih kćeri bio je ništa manje nego čudesan. Nicole je uspjela doći do 32 tjedna prije nego što je carskim rezom rodila svoje sijamske blizanke.
Maria Therese i Rachel Clare ušle su u svijet povezane na način koji se činio nedokučivim. Njihova srca, koja su trebala kucati pojedinačno, bila su povezana, dijeleći ritam samog života. Ljubav i vjera njihovih roditelja i njihove zajednice okruživali su ih kada su ušli na ovaj svijet.
Liječnici su se bojali da će blizanci biti mrtvorođeni, ali djevojčice su stigle žive i budne.
“Jedna od mojih kćeri, vrisnula je, otvorila je oči”, prisjetila se Nicole.
Foto: Instagram
Njihovi roditelji držali su njihova sićušna čuda blizu, šapćući riječi ljubavi, odanosti i vjere u njihove male uši. Čak su imali dovoljno vremena za krštenje sijamskih blizanki koje dijele srce.
“Bilo je stvarno kao da je raj sišao u tu operacijsku salu”, rekla je Nicole. “Preminuli su dok smo još bili zatvoreni u operacijskoj sali. Preminuli su u naručju mog supruga, zajedno, na suprotnoj strani sobe.”
Roditelji se opraštaju od svojih sijamskih blizanki
Iako je njihovo zajedničko vrijeme kao obitelji bilo kratko, to je bio blagoslov. Maria Therese i Rachel Clare živjele su oko sat vremena prije nego što su se vratile u raj. A LeBlancovi su cijenili svaku sekundu provedenu u maženju i ljubljenju svojih djevojčica.
“Bog ih je tako lijepo dizajnirao u mojoj utrobi te je bila apsolutna čast i privilegija nositi ih što sam duže mogla”, napisala je Nicole na Instagramu. “Njihovi su životi dirnuli mnoge, a podrška koju je moja obitelj primila bila je nevjerojatna.”
Priča o Mariji Theresi i Rachel Clare te njihovim nevjerojatnim roditeljima, Nicole i Austinu, služi kao dokaz trajne snage ljubavi i vjere. Podsjeća nas da nas čak i pred najtežim životnim izazovima ljubav i vjera mogu održati i dati nemjerljivu snagu. Njihovo putovanje nas uči da cijenimo svaki trenutak s našim voljenima, jer nikad ne znamo koliko smo dugo s njima.

View this post on Instagram

A post shared by Nicole LeBlanc (@nicolita_d)

Priča o sijamskim blizankama koje dijele srce svjedočanstvo je uvjerenja da je Božji plan, iako često izvan našeg razumijevanja, uvijek ispunjen svrhom, ljubavlju i milošću.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE