Naslovna Magazin Simona je u mladosti imala tri abortusa, a sada ima petero djece

Simona je u mladosti imala tri abortusa, a sada ima petero djece

Od admin
A+A-
Resetiraj

Simona Mijoković (39), gostovala je u emisiji ‘Agape’ na radiju Mir iz Međugorja, u kojoj je otkrila je da je u mladosti tri puta u godinu dana imala abortus.
Prema pisanju tabloida Story, bilo je to prije veze s Antom Gotovcem, s kojim ima kćer Gabrijelu, kada je hodala s jednim ‘prikrivenim dilerom’, koji ju je uvjeravao kako bi volio imati obitelj s njom, a ona je tada samo htjela pobjeći od pakla prostitucije.

Kada je Simona ipak zatrudnjela s njim, on joj je priznao da je oženjen te poslao svog brata koji je otišao s njom na abortus, a nakon toga je još dvaput bila trudna te odlazila na abortus.
“Imala sam u godinu dana tri abortusa i to je na meni ostavilo neizbrisiv trag”, ispričala je Simona te rekla kako su to bile žive rane, koje su iscijeljele nakon što je rodila sina Michaela.

Ispričala je i kako je nakon abortusa bila u LGBT vezama.
Foto: Facebook
Ove godine Simona je rodila peto dijete

Simona je u ožujku ove godine rodila peto dijete, a trudnoću je držala u tajnosti, zbog čega je sretna vijest mnoge iznenadila. Naime, sin Michael imao je problema sa zdravljem te je nosio monitor od rođenja kako bi mu svakodnevno slušali srce i pluća.
“Usudila bi se napisati da sam možda spavala sve zajedno 24 sata u to vrijeme, u prijevodu skoro ništa ne spavam. Ali Gospodin daje snagu. Jučer sam imala predivan dan kod ginekologa, a već danas Gospodin je dan blagoslova umnožio i na pregledu u bolnici s Michaelom. Skinuli smo mu napokon ‘monitorko’ koji je nosio od dana rođenja. Svakodnevno smo mu slušali srčeko i disanje i promijenili ‘stotinu’ elektroda. I sve je prošlo”, napisala je bivša manekenka u svibnju.

Foto: Facebook
Inače, Michael je četvrto zajedničko dijete Simone i supruga Stanislava Mijokovića (57), za kojega se udala 2016. godine, a od ranije imaju sina Joshuu te kćeri Amaliju i Zvjezdanu, a sada svi zajedno žive u Linzu.
Bog je svako zlo u njenom životu okrenuo na dobro!

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE