Naslovnica Sport Sjednica Izvršnog odbora UEFA-e biće održana u Hrvatskoj

Sjednica Izvršnog odbora UEFA-e biće održana u Hrvatskoj

72

Izvršni odbor UEFA-e posljednji se puta sastao u Hrvatskoj 2013. godine, kada je domaćin sjednice bio Dubrovnik, prenosi Hina

Vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza izrazilo je interes za ugošćavanjem sjednice Izvršnog odbora, a danas je u sjedište Saveza stigla potvrda kako UEFA prihvaća taj prijedlog te će 21. septembra na Hvaru biti održana sjednica tog ključnog tijela UEFA-e.

“Radujemo se što ćemo ovu sjednicu održati u Hrvatskoj i imati prigodu dodatno istražiti vašu predivnu zemlju”, stoji, između ostaloga, u dopisu koji potpisuje glavni sekretar UEFA-e Theodore Theodoridis.

“Zahvaljujem predsjedniku Aleksanderu Čeferinu i rukovodstvu Uefe na velikom povjerenju koje su nam iskazali. Raduje nas takva odluka jer potvrđuje odličan status koji HNS uživa u UEFA-i, a uvjeren sam da ćemo se opet potvrditi kao izvrsni domaćini te sposobni organizatori takvih događaja”, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Izvršni odbor UEFA-e posljednji se puta sastao u Hrvatskoj 2013. godine, kada je domaćin sjednice bio Dubrovnik, prenosi Hina.

Prethodni članakPosljednja šansa za dogovor: Počinje nova runda pregovora o Izbornom zakonu
Naredni članakParlament odobrio strožija ograničenja za nevakcinisane, mnogo toga im je zabranjeno