Naslovna USK Sloga se oprostila od stradalog igrača i trenera: Ostavili ste neizbrisiv trag

Sloga se oprostila od stradalog igrača i trenera: Ostavili ste neizbrisiv trag

Od admin
A+A-
Resetiraj

Neka vam je vječni rahmet, a porodici sabur, navode iz kluba
Stravična saobraćajna nesreća desila se u toku noći Bosanskoj Otoci, kada je automobil završio u rijeci Uni. Tri osobe su se spasile, ali su život izgubili Nedžad Mujagić i Adnan Fajić.

Nedžad Mujagić je bio kapiten lokalnog kluba FK Sloga iz Bosanske Otoke, a Adnan Fajić pomoćni trener. Klub se oprostio od stradalih sportista.
– Dragi prijatelji i simpatizeri našeg kluba, sa velikom tugom i zalošću vas obavještavamo da su život tragično izgubili naš kapiten Nedžad Mujagić i pomoćni trener Adnan Fajić. Sinoć se u našoj čarsiji desila saobraćajna nesreca u kojoj su učestvovala petorica naših nogometaša.Nažalost ova nesreća je bila kobna za našeg Džonija i našeg Adu, dok su se ostala trojica spasili. Ostavili ste neizbrisiv trag u našem klubu i zauvijek ćete ostati u nasim srcima. Neka vam je vječni rahmet, a porodici sabur – naveli su iz kluba.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE