Naslovna Magazin Srednjoškolci godinu dana radili na projektu i iznenadili samohranu majku (VIDEO)

Srednjoškolci godinu dana radili na projektu i iznenadili samohranu majku (VIDEO)

Od admin
A+A-
Resetiraj

Samohrana majka sa šestero djece nedavno je dobila dar koji joj je promijenio život, zahvaljujući marljivom radu učenika srednje strukovne škole i velikodušnosti zajednice.
Učenici koji se obrazuju za automobilske tehnologije u jednoj srednjoj školi u Americi proveli su cijelu godinu popravljajući automobil za nekoga u potrebi. Dana 19. listopada taj je automobil pronašao svoj novi dom kod Michelle Mendez, samohrane majke šestero djece.

Projekt je ostvaren uz pomoć Giving Words, neprofitne organizacije koja podržava samohrane majke. Rappahannock Electric Cooperative također se uključila, donirajući 10.200 dolara za realizaciju dara.
Majka Michelle jako je zahvalna i laknulo joj je kada je primila automobil. On će učiniti veliku razliku u njezinom svakodnevnom životu, olakšavajući usklađivanje radnih obveza i potreba njezine djece.

Eddie Brown, suosnivač Giving Words, istaknuo je nadu i uzbuđenje u Michellinim očima kada je primila automobil, naglašavajući pozitivan utjecaj na njezinu obitelj.
U nastavku pogledajte kako je izgledala predaja automobila samohranoj majci.

Ova priča nije samo o automobilu; radi se o zajednici koja se okuplja kako bi podržala svoje. To pokazuje da kada se ljudi ujedine za zajednički cilj, mogu značajno promijeniti nečiji život.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE