Naslovnica Svijet Stefanović: U policiji nema mjesta za ljude koji pozivaju na zločine

Stefanović: U policiji nema mjesta za ljude koji pozivaju na zločine

99

“Slavljenje rođenja djeteta uz pozivanje na vršenje zločina je nešto što apsolutno niko ne može da razumije ni da prihvati”

“U policiji nema mjesta za ljude koji pozivaju na zločine, bez obzira da li to rade u kafani ili na ulici”, istakao je zamjenik predsjednika Stranke slobode i pravde, Borko Stefanović, prenosi Direktno.

– “Oj, Pazaru, novi Vukovaru, oj, Sjenice, nova Srebrenice” su riječi koje su pjevali pripadnici MUP-a Srbije u Priboju u društvu svojih starješina, od kojih niko nije reagovao i zaustavio ovo šovinističko divljanje. Zato niko od njih više ne smije da nosi uniformu srpske policije. Svi koji su se nalazili u kafani moraju biti momentalno suspendovani i protiv svih mora biti pokrenut ne samo disciplinski, već i krivični postupak. Slavljenje rođenja djeteta uz pozivanje na vršenje zločina je nešto što apsolutno niko ne može da razumije ni da prihvati – naveo je Borko Stefanović i zaključio:

– Srbija je zemlja svih njenih građana koji se moraju osjećati bezbjedno bez obzira na nacionalnu ili vjersku pripadnost. Historija nas je naučila kako je lako poremetiti međunacionalne odnose i kako tragične posljedice to može da izazove na živote svih nas. Obaveza svakog pristojnog čovjeka je da zaštiti svoje komšije i gradi sa njima odnose uvažavanja i poštovanja shvatajući naše razlike kao bogatstvo.

Ovu objavu na svom Twitter profilu podijelila je i Marinika Tepić, potpredsjednica Stranke slobode i pravde.

U policiji nema mesta za ljude koji pozivaju na zločine! Ni u kafani!

“Oj, Pazaru, novi Vukovaru, oj, Sjenice, nova Srebrnice” pevali su policajci u Priboju i divljali.Niko od njih više ne sme da nosi uniformu policije Srbije.Suspenzije i krivične odmah!https://t.co/4Nos6bkUgE

— Marinika Tepić (@MarinikaTepic) January 3, 2022

Prethodni članakCijene hrane porasle za 28 posto, najviše u deceniji
Naredni članakĐoković će još morati čekati, tek večeras će saznati hoće li biti deportovan ili ne