Naslovnica Unsko-sanski kanton Svađa na TikToku Amira Pašića Faće i popularnog Hude: “Ja ću ti...

Svađa na TikToku Amira Pašića Faće i popularnog Hude: “Ja ću ti doći u Krajinu”

17

Svađe, obračuni na TikToku postali su popularni na ovoj društvenoj mreži preko koje građani Bosne i Hercegovine, bili oni opasni momci ili ne, kriminalci zarađuju koji dinar. Da li će im poslati lava, rušu ili kita to znači više novca za aktere na TikToKu.

Ovog puta nekadašnji kriminalac Amir Pašić Faćo započeo je svađu sa popularnim Hudom Zehrudinom Nadarevićem. Cijelom tiktok obračunu kumovao je Adnan Harić Aljo iz Doboja.

Biografija Amira Pašića Faće, nekadašnje desne ruke Ramiza Delalića Ćele bogata je kaznenim djelima kao što su pokušaj likvidacije, nasilničko ponašanje i slično dok je popularni Huda ili Zehrudin Nadarević optužen je za utaju poreza 2012-te godine.

Pogledajte njihovu svađu na TikToku.

Amir Pašić Faćo: “Dat ću ja njemu šta je za njega. Doći ću ti u Krajinu. Je*em li ti majku. Djece mi, ja ću mu doći u Krajinu, pošto je on mafijaš. Aljo je isto mangup, pravi je mangup. Aljo je zlo veće od Hude. Ti si jedna budala, ja sam mislio da si ti pametniji. Al neka hajde. Objasnit ću ja njemu uživot. Vi navikli da se po TikToku objašnjava”

Zehrudin Nadarević Hudo: “Reci nek sam ja rekao, nek dođe taj Faćo. Reci pa ćeš vidjeti šta je Huda. Huda leti džile u njega. Ja ne čekam ništa. Ja ne pitam, je*em ti Faću. Klošar jedan. On i ne zna ko je Huda, ja sam gospodin za njih sviju. Na*ijem ga ja na onu stvar. Ja sam gospodin za njega. Ja ne ćutim nikome, ja se samo bojim Boga. Faćo mene i ne zna. Meni neka prijeti”

Adnan Harić Aljo tvrdi da je Faćo rekao da će njega silovati a Hudu ubiti.

Optuženi Zehrudin Nadarević se tereti da u periodu od 01.04.2011. godine do 30.04.2011. godine, kao odgovorna osoba u svojstvu direktora u preduzeću „Big-fruit“ d.o.o. Cazin, nije prikazao realizaciju robe u iznosu od 458.433,93 KM preduzeća „Big-fruit“ d.o.o. Cazin, na osnovu čega nije izvršio pravilan obračun obaveza po osnovu poreza na dodatu vrijednost, niti je prijavio stvarnu realizaciju radova i usluga.

Prema navodima optužnice, Zehrudin Nadarević je na ovaj način oštetio budžet BiH za ukupnu sumu od 77.933,00 KM.

Optuženi Zehrudin Nadarević se tereti da je izbjegao plaćanje davanja propisanih poreskim zakonodavstvom BiH, dajući lažne podatke o činjenicama koje su od uticaja na utvrđivanje iznosa poreznih obaveza, čime je počinio krivično djelo iz člana 210. stav 3. Krivičnog zakona BiH.

OVDJE POGLEDAJTE VIDEO.

Prethodni članakOgromna šteta na Jahorini – potokom betona zalili “Stazu ljubavi” i Bistricu
Naredni članakUpozorenje građanima: U posljednje vrijeme aktuelna je mrežna krađa identiteta