Naslovna Magazin Sveštenik ubio suprugu pa joj odsjekao glavu – Dijelovi tijela nađeni u zamrzivaču?!

Sveštenik ubio suprugu pa joj odsjekao glavu – Dijelovi tijela nađeni u zamrzivaču?!

Od admin
A+A-
Resetiraj

Sav krvav, nakon monstuoznog zločina, sveštenik je počeo da se moli, te pozvao osmogodišnji kćerku da mu se pridruži…
Ruski sveštenik Mikhail Zubarev (40) navodno je obezglavio svoju ženu pred njihovom prestravljenom osmogodišnjom kćerkom u jezivom ubistvu za Noć vještica.

Policija je kasnije, prema izvještajima u Rusiji, saopštila da je pronašla lobanju žene u zamrzivaču.
Zubarev se nalazi u pritvoru nakon krvoprolića u kojem je ubijena njegova supruga Viktorija (40), prenosi DailyMail.

Njihova kćerka i sin Daniil (17) su hospitalizovani i primaju psihološku pomoć u gradu Nizhnekamsk, u regionu Tatarstan.
Parohijani su se žalili na sveštenikovo “čudno” ponašanje, a ranije ovog mjeseca mu je Ruska pravoslavna crkva zabranila činodejstvovanje.

Izvještaji koji se pozivaju na policiju kažu da je Zubarev “prešao sječivom preko Viktorijinog vrata” prije nego što je raskomadao njeno tijelo.
Obliven krvlju “počeo je da se moli”, pozivajući kćerku da im se pridruži.

Izbezumljena djevojčica je telefonirala svom starijem bratu da ga zamoli da se vrati u porodičnu kuću, i on je ubrzo stigao.
Neki izvještaji kažu da je sveštenik stavio odsječenu glavu svoje žene u zamrzivač, a pronašla ju je njegova kćerka, prenose mediji.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE