Naslovna Sport Tornado ‘postrojio‘ igrače na treningu jer su slušali Milu Kitića

Tornado ‘postrojio‘ igrače na treningu jer su slušali Milu Kitića

Od admin
A+A-
Resetiraj

Kako je ranije prenio zadarski.hr iz kluba su u jednom trenutku pozvali policiju, ali predsjednica Zadra Iva Bokanović to je demantirala te spremno komentirala i ostala događanja na treningu.

– Ni u jednom trenutku niko iz HNK Zadar nije pozvao policiju zbog Tornada.

To smo iznijeli i na okupljanju, što su shvatili i navijači jer je do njihovog dolaska pola grada pričalo je o tome da oni dolaze na trening, a stigli su i fotografi. Tako da izričito demantiramo bilo kakvu povezanost s pozivom policiji radi njihovog dolaska i ako znaju svi, normalno je da je vijest došla i do policije, ali nikako ne od strane kluba – kazala je Iva Bokanović i dodala:

– S druge strane, ispred navijača smo prvo izašli Krševan Santini i ja, raspravili spornu situaciju, a u nijednom trenutku tema razgovora nije bila preoblikovanje kluba i ničije nezadovoljstvo novim vlasnicima.

Nakon toga smo zajedno s navijačima otišli na teren razgovarati s igračima.

Razgovor između igrača i navijača je protekao u miroljubivom tonu, gdje je predstavnik navijača prvo izrazio nezadovoljstvo zbog te pjesme. Ispred igrača se javio kapetan Domagoj Muić i iznio zajednički stav. Nakon toga su se igrači i navijači rastali aplauzom, a navijače smo i pozvali da podrže dečke na idućoj domaćoj utakmici protiv Vodica. Izmišljanje i izvrtanje činjenica dijela javnosti već postaje smiješno, kazala je, prenosi Slobodna Dalmacija.

(Vijesti.ba)

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE