Naslovnica Bosna i Hercegovina Trogodišnja djevojčica čiji su roditelji i brat poginuli u saobraćajnoj nesreći životno...

Trogodišnja djevojčica čiji su roditelji i brat poginuli u saobraćajnoj nesreći životno ugrožena

27

Djevojčica (2019.) je hospitalizirana na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje

Četvero teško povrijeđenih osoba u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila južno od Mostara, a u kojoj su život, podsjetimo, izgubile četiri osobe, hospitalizirani su u obje mostarske bolnice.

Kako piše Avaz, među njima je trogodišnja djevojčica čiji su roditelji i brat, B. K. (35), M.K.(34) i R. K. (9) smrtno stradali.

-Djevojčica (2019.) je hospitalizirana na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje. Zadobila je teške tjelesne ozljede koje su u ovom trenutku opasne po život – rečeno je iz Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar.

Također, u ovoj bolnici je muška osoba L.M. (35) koji je hospitaliziran na Klinici za neurohirurgiju. Kako nam je rečeno, zadobio je teške tjelesne ozljede koje u ovom trenutku nisu opasne po život.

L.M. se nalazio u automobilu BMW, a u kojem su bili i R.V. (45) te K.J. (24). Njih dvoje su hospitalizirani na Odjelu hirurgije Kantonalne bolnice “dr. Safet Mujić“ i nisu životno ugroženi.

Podsjetimo, u nesreći je smrtno stradao M.P.(46) vozač automobila BMW X5.

Prethodni članakZlatovez: Zaboravljene tehnike se čuvaju i prenose generacijama
Naredni članakVIDEO – Hamdija Abdić otvoreno o svojoj kandidaturi za Parlament Federacije BiH