Naslovna USK Trojka kažnjava Cazin i Krajinu?! Ogrešević se oglasio: “Vlada FBiH skinula predviđenih tri miliona KM za izgradnju gradskog bazena u Cazinu”

Trojka kažnjava Cazin i Krajinu?! Ogrešević se oglasio: “Vlada FBiH skinula predviđenih tri miliona KM za izgradnju gradskog bazena u Cazinu”

Od admin
A+A-
Resetiraj

Povodom posljednjih aktivnosti Vlade FBiH, oglasio se gradonačelnik Cazina i predsjednik NES-a Nermin Ogrešević.
Saopćenje prenosimo u cijelosti:

Poštovani sugrađani, osjećam potrebu da vas obavijestim da je Vlada Federacije BiH skinula predviđenih tri miliona konvertibilnih maraka za izgradnju gradskog bazena u Cazinu.
Ništa novo, složit ćemo se svi, jer kada smo to kroz velike projekte bili uvaženi kao jednakopravni građani ove zemlje?

No, dočekali smo eto i da se Vojin Mijatović hvali s time i pobjedonosno prenosi ovu vijest javno i po kafanama, pa je očito da Trojka na vlasti kažnjava na ovaj način Cazin, jer smo imali jasan, a ne izdajnički i podanički stav u odnosu na državu.
I u ovim okolnostima očuvanje dostojanstva i časti je prioritet. Bili smo i bit ćemo dio onih koji bdiju nad svojom domovinom, a Cazin i Cazinjani će svoj gradski bazen izgraditi vlastitim snagama.

Onako kako smo zajedno započeli i završili sve druge projekte važne za građane ovog dijela Bosne i Hercegovine zato jer su nama interesi građana iznad svake politike, kafanskih anegdota ili rasprava po društvenim mrežama po kojima su trenutni vlastodršci prepoznatljivi.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE