Naslovna USK Tuzlanska kompanija se širi na Krajinu, kupili pogon u Bihaću

Tuzlanska kompanija se širi na Krajinu, kupili pogon u Bihaću

Od admin
A+A-
Resetiraj

Kompanija Babilon iz Tuzle nastavlja sa širenjem, ovog puta na tržište Krajine.

Babilon je, naime, kupio objekte firme Vitalis Bihać i tako nastavio svoje širenje, a sve u cilju proširenja poslovanja i prisutnosti na što širem području Bosne i Hercegovine.
– Kako smo već duži vremenski period prisutni na području Krajine uvidjeli smo da je potreba za kvalitetnim drvnim centrom zaista velika te smo se odlučili na ovaj korak i kupili objekte firme Vitalis u Bihaću koji će biti preuređeni za naše potrebe odnosno za potrebe drvnog centra sa vrhunskom kvalitetom materijala i usluga te mnogobrojnim dekorima – kazali su iz Babilona.

Preuređivanje je već uveliko krenulo, mašine stižu i oprema se objekat.
– Pored mnogobrojnih dekora koji će biti dostupni od usluga nudimo rezanje pločastog materijala, kantovanje, CNC obradu pločastog materijala te krivolinijsko kantovanje – poručili su.

Više informacija o radovima na finaliziranju izgleda i otvaranju samog objekta bit će poznato uskoro.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE