Naslovnica Magazin U jednoj epizodi kultne serije pojavio se i rođeni sin “Carrie Bradshaw”

U jednoj epizodi kultne serije pojavio se i rođeni sin “Carrie Bradshaw”

78

Glumački par pred oltar je stao 1997., godinu dana prije nego što se na malim ekranima emitirala prva epizoda Seksa i grada

Prve dvije epizode serije “And just like that” pokrenule su lavinu komentara ove sedmice na društvenim mrežama, te svi bruje o nastavku priče kultnog Seksa i grada.

Sarah Jessica Parker, koja je utjelovila glavni lik Carrie Bradshaw, na premijeri serije u New Yorku ove sedmice se pojavila u društvu supruga Matthewa Brodericka i sina Jamesa.

Glumački par pred oltar je stao 1997., godinu dana prije nego što se na malim ekranima emitirala prva epizoda Seksa i grada. Početkom novog milenija par je odlučio proširiti svoju porodicu, a 2002. godine na svijet je došao njihov sin James Broderick. U to vrijeme Parker je snimala popularnu seriju, a producenti su uspješno sakrili njenu trudnoću.

Slavna glumica nikada nije skrivala koliko je povezana sa serijom i Carrie, koju je toliki niz godina glumila, a u jednom trenutku je izrazila želju i da njen sin bude dio te priče. James je tako već kao beba debitirao pred kamerama, a rijetki bi pogodili u kojem tačno trenutku.

Naime, James se pojavio u epizodi u kojoj je Carrie slučajno srela bivšeg dečka Aidana Shawa. Glumio je Aidanova sina kojeg je on nosio, a kada se okrenuo prema glumici, dječak se vidno razveselio svojoj majci. Sarah Jessica Parker 2009. godine je rodila blizanke Marion i Tabithu, a djevojke se nisu s majkom pojavljivale na setovima.

Prethodni članakFilm “Quo Vadis, Aida?” dostupan online
Naredni članakNajviše temperature ikad izmjerene na Arktiku