Naslovna USK U Krajini uhapšen jedan od najtražnijih pedofila u BiH, Senad Mustedanagić sinoć uhapšen u Velikoj Kladuši

U Krajini uhapšen jedan od najtražnijih pedofila u BiH, Senad Mustedanagić sinoć uhapšen u Velikoj Kladuši

Od admin
A+A-
Resetiraj

Senad Mustedanagić, drugi najveći seksualni predator u Bosni i Hercegovini uhapšen je sinoć u Velikoj Kladuši, 03. novembar 2023. godine.
Podsjećamo, Senad Mustedanagić otkriven je 2010. godine kada je 14-godišnji učenik ispričao kako ga je zlostavljao trener košarke. Nakon jednomjeaečnog pritvora pušten je na slobodu što je iskoristio i pobjegao je u Zagreb gdje je zbog silovanja dječaka također osuđen na 16 godina zatvora.

U međuvremenu, dok je boravio u Zagrebu, Kantonalni sud u Bihaću ga je osudio na 12 godina zatvora.
Sinoć je, drugi najveći seksualni predator u Bosni i Hercegovini, uhapšenje u Velikoj Kladuši gdje je silovao, a zatim ucjenjivao.

Senad Mustedanagić rođen je 19. decembra 1971. godine u Cazinu. Stalno prebivalište mu je na adresi u Tržcu, grad Cazin ali je posao pronašao u velikokladuškoj firmi gdje je bio zaposlen određeno vrijeme.
Naravno, ovdje želimo ograditi firmu koja, vjerujemo, nije imala uvid u kriminalni dosje svog zaposlenika jer sistem u BiH ne otkriva kriminalna djela firmama diljem BiH.

Ovo je Senad Mustedanagić:

/gp maljevac com

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE