Naslovnica Magazin Uhapšen čovjek kog zovu “Prva frizura Srbije”, pomagao mu Joca Majmun

Uhapšen čovjek kog zovu “Prva frizura Srbije”, pomagao mu Joca Majmun

21

Uz Vasića uhapšen je i konobar‚ koji je zapravo njegov pomagač, a zove se Jovica Jeremić, poznat po nadimku Joca Majmun te ima 62 godine

Novinari Telegrafa bili su u kupleraju Ljubiše Vasića kojega nazivaju Prvom frizurom Srbije. Vasić je uhapšen prije dva dana, a policija mu je upala u lokal baš u trenutku kada su u toku bile orgije u tajnim sobama.

“Tužilaštvo i policija su dobili dojavu da Vasić, koji je nekoliko puta već bio uhapšen zbog prostitucije, ponovo u svom lokalu drži djevojke. Policija je čekala da ih uhvati na djelu. Upravo se to i dogodilo. Čak su pronašli i tajni prolaz koji vodi ka tim prostorijama. Sobe za orgijanje su na katu”, rekla je Telegrafu osoba bliska istrazi ovog slučaja.

Joca Majmun mu je bio pomagač

Uz Vasića uhapšen je i konobar‚ koji je zapravo njegov pomagač, a zove se Jovica Jeremić, poznat po nadimku Joca Majmun te ima 62 godine.

Osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, privedeni višem javnom tužitelju u Smederevu, na čiji prijedlog im je Viši sud u Smederevu odredio pritvor do 30 dana.

Kupleraj po imenu “Nina sa prenoćištem” nalazi se u selu Mihajlovac pored Smedereva, a kako su saznali, cijene tajnih soba u kojima su djevojke čekale mušterije kretale su se od 4000 do 7000 dinara (oko 65 do 115 KM), piše Telegraf.

Prema neslužbenim informacijama, Vasić i Jeremić negirali su krivicu.

Nisvet Jusić
Prethodni članakNemile scene sa bh. terena: Opšta tuča dvije ekipe, uključili se i navijači
Naredni članakSUKOB MIGRANATA U BIHAĆKOJ ALEJI OTVORIO BROJNA PITANJA – ZAŠTO SE NE IZVRŠI DEPORTACIJA, OTKUD IM ORUŽJE…