Naslovnica Unsko-sanski kanton USK AKTUELNO: IZDVOJILI SMO…

USK AKTUELNO: IZDVOJILI SMO…

121

– Od najavljenih dnevnih događaja izdvojili smo nekoliko važnijih o kojima ćemo šire izvještavati u našim programskim sadržajima…
BIHAĆ, 24. decembra –  Prema zvaničnoj informaciji, danas će sa početkom u 9 sati i 30 minuta u Kulturnom centru Bihać biti održana promocija diplomanata i magistranata Pedagoškog fakulteta Univerziteta u Bihaću.
Općina Bosanska Krupa u saradnji sa Centrom za kulturu, obrazovanje i informisanje i ove godine organizira manifestaciju „Zimska priča 2021“ koja počinje danas i trajat će do 2. januara. U devet dana manifestacije bit će upriličeno isto toliko muzičkih svirki, a građani Bosanske Krupe imat će priliku uživati u raznoraznim sadržajima koji će biti organizovani u ulici Patriotske lige (pješačka zona) i u ulici Čaršija bb (Bosanska Otoka). U toku manifestacije „Zimska priča 2021“ organizovat će se i Novogodišnji sajam koji će trajati u periodu od danas do 30. decembra, svaki dan od 9 do 18 sati. Na sajamskim štandovima će se naći prehrambeni, biljni, ljekoviti proizvodi, prirodna kozmetika, kolači, razni ručni radovi, dekoracije, slike, dječje igračke, božićni i novogodišnji ukrasi. Otvaranje bosanskokrupske „Zimske priče“, uz prigodan program i nagradnu igru, planirano je danas u 19.30 sati, a odmah nakon otvaranja sve Krupljanje i goste zabavljat će muzički bend „No Limit“. Generalni pokrovitelj „Zimske priče“ je Općina Bosanska Krupa.

Izvor: RTV USK

Prethodni članakBIHAĆ: UPRILIČENO PREDSTAVLJANJE PROJEKATA TEHNIČKOG FAKULTETA
Naredni članakKORONA BILANS U USK: U POSLJEDNJA 24 SATA ZABILJEŽENO PET SMRTNIH ISHODA UZ 28 NOVOZARAŽENIH OSOBA