Naslovnica Sport Velež savladao Široki Brijeg u pripremnoj utakmici

Velež savladao Široki Brijeg u pripremnoj utakmici

58

Domaći trener Jure Ivanković složio se kako je rezultat previsok u odnosu na prikazano u ovoj utakmici

U pripremnoj utakmici u Kampu Musa-Karačić ekipa Veleža je rezultatom 3:0 pobijedila Široki Brijeg.

U 11. minuti nakon pogreške golmana Miškića gosti dolaze u vodstvo preko Haskića, koji se najbolje snašao u toj situaciji i postigao pogodak.

Široki je svoje prilike imao preko Ikića koji je pokušao iz slobodnog udarca i preko Rozića koji je izašao sam pred golmana gostiju koji je odbranio njegov udarac.

U 43. minuti Velež je poveo 2:0, a strijelac je Ćosić koji je izašao pred Miškića i prebacio ga. Treći pogodak za Velež postigao je Zajmović nakon asistencije Pršeša.

Trener gostiju Feđa Dudić bio je zadovoljan igrom svoje ekipe u pripremnoj utakmici.

– Ovo je bila jedna jako dobra utakmica s puno prilika. Rezultat je možda bio malo previsok, jer je Široki imao svoje prilike, pogotovo u prvom poluvremenu. Mi smo iskoristili prilike koje su nam se ponudile i najvažnije da su nam igrali svi igrači. Pršeš i Ćosić su nam ostali neplanirano cijelu utakmicu, jer je Peco osjetio neke probleme i zatezanje – kazao je Dudić.

Domaći trener Jure Ivanković složio se kako je rezultat previsok u odnosu na prikazano u ovoj utakmici.

– Velež je postigao prva dva pogotka iz naših individualnih greška više nego iz taktičkih i linijskih. Mi smo u prvom poluvremenu imali nekoliko dobrih prilika i pokušali smo igrati visoki pritisak i ne dopustiti protivniku da razvije igru i naglasak je bio na tome. Bilo je pogrešaka u nekim dodavanjima i prijemu lopte zbog lošijeg terena. Na određenim pozicijama smo lošiji i imamo na tim mjestima igrače koji ne mogu kvalitetno parirati momčadi kao što je Velež – kazao je Ivanković.

Dodao je kako ekipa Širokog Brijega u ovom trenutku ima određenih problema s ozljedama i drugim zdravstvenim poteškoćama.

– Na tome ćemo morati poraditi tako da se kompletiramo na određenim pozicijama ili da ostanemo zdravi – naglasio je Ivanković.

Prethodni članakPahor: Brinu me prilike u BiH, posebno zbog otvorenih težnji za promjenu granica
Naredni članakVišković predložio Novaliću održavanje zajedničke sjednice vlada RS i FBiH