Naslovna USK (VIDEO) Cazinjanka Đula Drini izazvala svađu u žiriju, Bosanac stao u odbranu: „Uvijek ću biti uz tebe“

(VIDEO) Cazinjanka Đula Drini izazvala svađu u žiriju, Bosanac stao u odbranu: „Uvijek ću biti uz tebe“

Od admin
A+A-
Resetiraj

Nakon što je u prvom pojavljivanju oduševila javnost, večeras je Đula Drini posvađala žiri koji se žestoko prepirao zbog nje.
Naime, Đula se našla u duleu sa Jelenom Kostelnik od koje je bila bolja što je žiri nagradio sa maksimalnim brojem glasova čime je opravdala prašinu koja se digla nakon njenog prvog nastupa.

Iako je izgledalo da je situacija jasna i da je žiri složan kada se Marija obratila Đuli Viki joj se žestoko zamjerila.
– Ne kaže se Đulo, nego Đula– odbrusila je Viki.

– Daj Viki nemoj sa tobom da pričam o gramatici, da gubim vrijeme– uzvratila joj je Marija, međutim Miljkovićeva je htjela da istjera svoje zbog čega je upitala takmičarku kako je zovu, a kako je Đula Drini posvađala žiri pogledajte u videu ispod.
– Đulo,dobro si pjevala. Imaš jak stameni glas, malo me to i plaši. Kandidatkinji broj dva ne vjerujem ništa, ovo trema, žiri… Ko zna da pjeva, zna da pjeva i to je amin. Ti si prosječna pjevačica, možda malo ispod. Vježbaj, vježbaj, danima i satima, pa onda dođeš- objasnila je Šerifovićeva.

Ponos na svoju kandidatkinju nije krio ni Bosanac koji je za nju imao samo riječi hvale.
– Pozdraviću moju Đulu i kako si bila divna i fizički i interperatativno. Vježbaj sama i pjevaj sama, ja ću biti uz tebe uvijek– poručio joj je Boske.

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE