Naslovna USK (VIDEO) Sana je uz Palestinu! Veliki broj građana okupio se u Sanskom Mostu u znak podrške palestinskom narodu

(VIDEO) Sana je uz Palestinu! Veliki broj građana okupio se u Sanskom Mostu u znak podrške palestinskom narodu

Od admin
A+A-
Resetiraj

Veliki broj građana Sanskog Most, ali i drugih mjesta u Sani, odazvao se danas pozivu Medžlisa Sanski Most da pruže podršku stanovnicima Gaze koje su od 7. oktobra pod kontinuiranim granatiranjem iz Izraela dok su zatvoreni granični prijelazi i onemogućena humanitarna pomoć.
Protestni skup se održava na Trgu ljiljana, a počeo je u 12,00 sati. I prije zvaničnog početka skupa, stigao je veliki broj građana sa zastavama Palestine i Bosne i Hercegovine.

Skupu prisustvuje veći broj građana, a ispod možete pogledati mirnu protestnu šetnju uz znak podrške palestinskom narodu:

Slični članci

O nama

Buzimpress.ba je pouzdan i informiran online portal posvećen pružanju najsvježijih lokalnih i regionalnih vijesti iz Bužima i okoline, prateći najvažnije događaje i teme koje oblikuju život zajednice. Sadrži bogat spektar članaka, intervjua i reportaža kako bi svojim čitateljima omogućio sveobuhvatan uvid u vijesti iz Krajine.

@2023 – Sva prava zadržana. Designed and Developed by HAJ CODE