Naslovnica Magazin Zaručili se Megan Fox i Machine Gun Kelly

Zaručili se Megan Fox i Machine Gun Kelly

69

od grane pod kojima smo se zaljubili, vratio sam je da je zamolim da se uda za mene

Glumica Megan Fox i reper Machine Gun Kelly su se zaručili, a vijest su objavili na svojim Instagram profilima.

“U julu 2020. sjedili smo ispod ovog stabla. Tražili smo magiju. Nismo bili svjesni boli s kojom ćemo se zajedno suočiti u tako kratkom razdoblju. Nesvjesni posla i odricanja koje bi odnos zahtijevao od nas, ali opijeni ljubavlju”, napisala je glumica u opisu videa prosidbe.

“Godinu i po kasnije, nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smijali se više nego što sam ikad mogla zamisliti, zamolio me da se udam za njega. I baš kao u svakom životu prije ovog, i kao u svakom životu koji će ga slijediti, rekla sam da… i onda smo pili krv jedno drugome”, dodala je.

“‘Da, u ovom i u svakom životu.’ Pod grane pod kojima smo se zaljubili, vratio sam je da je zamolim da se uda za mene”, napisao je reper u opisu videa na kojem Megan nosi zaručnički prsten na ruci.

“Znam da je tradicija jedan prsten, ali dizajnirao sam ga sa Stephenom Websterom da budu dva: smaragd (njen kamen rođenja) i dijamant (moj kamen rođenja) postavljen na dvije magnetske trake od trnja koje se spajaju kao dvije polovice iste duše formirajući srce koje je naša ljubav”, dodao je.

Reper je Megan zaprosio na plaži Ritz-Carlton Dorado u Portoriku. Par se upoznao na setu filma Midnight in the Switchgrass u kojem su oboje glumili.

Autor: Index.hr

Prethodni članakPogledajte s kakvom se porukom terorista Breivik pojavio na sudu
Naredni članakNeki novi Joe Biden: Umoran sam od toga da sam miran