Naslovnica Unsko-sanski kanton ZDRAVLJE U STRUČNOM PREDA(VA)NJU: KVALITET HRANE JE NA VODEĆEM MJESTU U ISHRANI...

ZDRAVLJE U STRUČNOM PREDA(VA)NJU: KVALITET HRANE JE NA VODEĆEM MJESTU U ISHRANI SVAKOG ČOVJEKA

75

– „Zdrava hrana i navike – utjecaj na psihičko zdravlje“, bila je tema stručnog predavanja koje je održano u Bihaću…
Stručnom predavanju prisustvovali su pčelari i proizvođači zdrave hrane sa područja USK, a više detalja o svemu što je obilježilo ovaj stručni skup više govorimo u našim narednim sadržajima u programima naše medijske kuće…


Izvor: RTV USK

Prethodni članakOSNAŽIVANJE ŽENA: NAJVAŽNIJI BENEFITI PROJEKTA ‘DAP II’ SU ZNANJE I OSPOSOBLJENOST OBRTNICA
Naredni članakKORONA BILANS U USK: 30 NOVOZARAŽENIH OSOBA I DVA SMRTNA ISHODA