Naslovnica Sport Žižoviću se na prozivci pojavilo 26 igrača, Džambić obećao pojačanja

Žižoviću se na prozivci pojavilo 26 igrača, Džambić obećao pojačanja

73

Opravdano je bio odsutan Saša Predragović, a treningu su prisustvovali i povrijeđeni Nedim Avdić i Anes Mehić

Mladen Žižović danas je na Tušnju obavio prozivku fudbalera Slobode, koja je označila početak priprema za nastavak sezone.

Stručnom štabu se danas odazvalo 26 fudbalera među kojim su i neki koji su na posudbi u drugim klubovima, ali će do početka priprema trenirati sa prvotimcima Slobode.

Na prvom treningu pojavili su se: Semir Bukvić, Filip Erić, Ajdin Brkić, Čivić Muharem, Tarik Kapetanović, Emir Jusić, Miloš Karišik, Kenin Devedžić, Jasmin Osmić, Harun Hadžibeganović, Josip Balić, Alen Kurtalić, Haris Hasanović, Edis Buturović, Eldar Mehmedović, Said Husejinović, Saša Maksimović, Dženis Beganović, Abid Mujagić, Amar Pekarić, Mladen Veselinović, Miloš Zličić, Mirsad Ramić i Adi Alić.

Opravdano je bio odsutan Saša Predragović, a treningu su prisustvovali i povrijeđeni Nedim Avdić i Anes Mehić.

Predsjednik Uprave Slobode Nino Džambić je istakao da će Upravni odbor učiniti sve što je u njihovoj mogućnosti kako bi doveli kvalitetne fudbalere koji bi ispisali lijepu evropsku priču o tuzlanskoj Slobodi.

Dobre rezultate bi pratili i infrastrulturni radovi, a najavio je uređenje zapadne i sjeverne tribine, te travnatog terena.

“Učinit ćemo sve da Sloboda završi na što boljoj poziciji. Nismo odustali od Evrope iako zadnjih nekoliko kola nismo osvojili tražene bodove. Pojačat ćemo se sigurno. Bila bi to jedna lijepa priča o dobrim rezultatima, uz sređivanje Tušnja”, kazao je Džambić.

Prethodni članakKolica sa hranom udarila u staru minobacačku granatu, poginulo devetoro djece
Naredni članakBiH napokon dobija jedinstvene Covid potvrde? Konferencija do kraja januara