Naslovnica Svijet Zukorlićev sin tvrdi da nalaz iz Italije pokazuje da je njegov otac...

Zukorlićev sin tvrdi da nalaz iz Italije pokazuje da je njegov otac otrovan

55

“Iz jedne laboratorije dobili smo nalaz da postoji visoka vjerovatnoća da je testirana osoba bila otrovana teškim metalima, dok je druga laboratorija saopštila da je osoba otrovana hranom”, tvrdi Zukorlić

Sin Muamera Zukorlića i predsjednik Stranke pravde i pomirenja Usame Zukorlić organizovao je konferenciju za medije, na kojoj je ustvrdio da je od laboratorija iz inostranstva dobio dokaze da Muamer Zukorlić nije preminuo prirodnom smrću

Kazao je da su laboratorije utvrdile da postoji mogućnost da je njegov otac otrovan teškim metalima.

“Moja porodica i ja se nismo pomirili sa činjenicom da je umro velikan našeg vremena, a da institucije nisu utvrdile zvanično uzrok smrti. U haosu koji nas je zadesio tog dana, oni koji su ostali pri sebi, odmah su uzeli uzorak. Iz dvije nezavisne laboratorije u svijetu dobili smo rezultate koji pokazuju da je rahmetli muftija otrovan”, rekao je Usame Zukorlić.

“Iz jedne laboratorije dobili smo nalaz da postoji visoka vjerovatnoća da je testirana osoba bila otrovana teškim metalima, dok je druga laboratorija saopštila da je osoba otrovana hranom”, dodao je Zukorlić.

Muamer Zukorlić preminuo je 6. novembra, u 51. godini, a kao razlog smrti tada je naveden srčani udar.

Bio je predsjednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji, kao i potpredsjednik Narodne skupštine Srbije i lider stranke Pravda i pomirenje.

Prethodni članakOpasna igra sve popularnija među dječacima u BiH, snimke objavljuju na internetu
Naredni članakHalilhodžić još nije dobio otkaz, ali ta opcija i dalje je itekako otvorena