Close Menu
BuzimPress.ba

    Pretplatite se na ažuriranja

    Dobijte najnovije kreativne vijesti iz BuzimPress.ba o vijestima iz Bužima, politici i još mnogo toga!

    What's Hot

    Slika Fride Kahlo prodata za rekordnih 54,7 miliona dolara

    21. Novembra 2025.

    Snijeg pravi velike probleme na području USK

    21. Novembra 2025.

    Strah od manipulacija nakon što je Sanja Vulić ukrala oko 17.000 glasova

    21. Novembra 2025.

    Fudbalski i rukometni klub Čelik potpisali Sporazum o saradnji

    21. Novembra 2025.

    Vojin Pavlović osuđen na tri i po godine zatvora za negiranje genocida i veličanje Ratka Mladića

    21. Novembra 2025.
    Facebook Instagram YouTube WhatsApp TikTok RSS
    BuzimPress.baBuzimPress.ba
    • Marketing
    • Kontakt
    Facebook X (Twitter) Instagram YouTube WhatsApp RSS
    NAJNOVIJE
    • Naslovna
    • Bužim
    • Unsko-sanski kanton
    • Sport
    • Bosna i Hercegovina
    • Magazin
    BuzimPress.ba
    Home»Magazin»Neuobičajeni sastojak za piletinu: Dodajte narandžu i vidjećete razliku
    Magazin

    Neuobičajeni sastojak za piletinu: Dodajte narandžu i vidjećete razliku

    7. Oktobra 2025.2 Mins Read
    Podijeli
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest WhatsApp Email


    Svi koji vode računa o zdravlju vole se držati osnovne prehrane koja se sastoji od piletine, brokule i riže, ali to ne mora biti tako bljutavo.

    Da bi promijenili stvari, isprobajte recept za piletinu i brokulu u jednoj tavi iz The Kitchen cooks-a.

    Reklamiran kao “tajni sastojak za kućne kuhare”, to je voćni dodatak koji donosi sladak i pikantan profil inače zdravom obroku.

    Obožavatelji su bili oduševljeni konačnim rezultatom, a jedan je izjavio da je ovaj recept za piletinu “sočan”, ali su dodali gljive i crvenu papriku “za više povrća”.

    “Svidio mi se ovaj recept. Ukusan je i jednostavan za napraviti.” Što se tiče dodatnog sastojka, to je naranča srednje veličine koja čini divan umak za kuhanje piletine.

    Umak sa narandžom za piletinu sprema se na jednostavan način.

    Koricu narandže izrendajte u malu zdjelu, a zatim iscijedite sok bez pulpe.

    Umiješajte tri kašike meda, malo čili paste, te jednu i po kašikicu kukuruznog škroba.

    Dodajte so i pržite piletinu u jednom sloju dok ne porumeni na dnu, oko četiri minute, prije nego što je okrenete i pečete još dvije minute.

    Nakon što je piletina pečena, umiješajte umak u istu i zgusnite ga. Nakon toga, dodajte prethodno pečeno povrće.

    Služite uz rižu ili prilog po izboru.

    (Vijesti.ba)

    Možda vas zanima

    Slika Fride Kahlo prodata za rekordnih 54,7 miliona dolara

    21. Novembra 2025.

    Hitno ažurirajte Google Chrome: Otkriven veliki propust

    21. Novembra 2025.

    Sin Tome Zdravkovića otvorio dušu o ocu: Zamjerio sam mu…

    21. Novembra 2025.
    Najnovije
    Magazin

    Slika Fride Kahlo prodata za rekordnih 54,7 miliona dolara

    21. Novembra 2025.1 Min Read

    Autoportret proslavljene meksičke umjetnice Fride Kahlo prodat je u New Yorku za 54,66 miliona dolara,…

    Snijeg pravi velike probleme na području USK

    21. Novembra 2025.

    Strah od manipulacija nakon što je Sanja Vulić ukrala oko 17.000 glasova

    21. Novembra 2025.

    Fudbalski i rukometni klub Čelik potpisali Sporazum o saradnji

    21. Novembra 2025.
    Društvene mreže
    • Facebook
    • Twitter
    • Pinterest
    • Instagram
    • YouTube
    • Vimeo

    Pretplati se

    Dobijte najnovije kreativne vijesti iz BuzimPress.ba o vijestima iz Bužima, politici i još mnogo toga!

    BuzimPress.ba
    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
    • Naslovna
    • Uslovi korištenja
    • Kontakt
    © 2025 BuzimPress.ba. Designed by HAJ CODE d.o.o..

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.